CAFETARIA 'T VOSJE OUDE-TONGE

CAFETARIA 'T VOSJE OUDE-TONGE Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 289 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria 't Vosje Oude-Tonge. Meer weten? Ontdek meer

26 mrt 2022 om 19:51 De kapsalon was heerlijk zowel met de shoarma als met doner. Ook was het goed warm. Bezorging was bijna een half uur te laat. De bezorger bood wel verontschuldigingen aan.
11 mrt 2022 om 20:00 Koude patatten - Den Bommel
7 mrt 2022 om 20:25 De burgers zijn stevig geprijsd maar ze bevielen weer prima! Het helpt wel om aan het minimale bestelbedrag te komen zullen we maar zeggen.
5 mrt 2022 om 22:07 Bezorger was snel en binnen 40 min zoals in de mail was aangegeven. Eten was koud en patat was taai. Gebeld werd opnieuw gemaakt en dit maal met de auto gebracht naar Middelharnis in plaats van met de scooter. Na 2u pas kunnen eten voor rest was het
27 feb 2022 om 19:50 Dat er 2 fouten worden gemaakt in je bestelling en je dan op belt er gezegd word dat dat nog wel een uur kan duren voor het goede komt.. je er dan toch maar zelf om komt en er niet eens een sorry van af kan.
20 feb 2022 om 22:01 Redelijk op tijd bezorgd maar ondanks dat de patat warm was waren ze heel slap en de schnitzel was qua vlees goed, geen vetrandjes enzo, maar er zat geen smaakje aan van kruiden oid, dat was jammer.
18 feb 2022 om 19:04 Precies op tijd om 17:00 en dat in deze weer omstandigheden eten was heerlijk goede service
15 feb 2022 om 22:43 De patat smaakte ons heerlijk, ook de rauwkost erbij was prima. De spareribs vonden we wat taai en teveel inde marinade.
9 feb 2022 om 19:29 het eten van het vosje was zeer goed en heet bij bezorging de bezorging was 15 min tevroeg maar dat maakt niet uit het was netjes af geleverd TOPPIE
3 feb 2022 om 13:20 Patat en snacks waren goed.. burgers voor de prijs niet bijzonder.. de pizza was echt bar en bar slecht.. na 1 hap is die weg gegooid.. chemische smaak letterlijk misselijk makend.
24 jan 2022 om 19:50 het eten is doorgaans goed al was het deze keer wel minder, het lijkt of de zoutpot op de pizza is gevallen. sinds een jaar is het kindermenu aangepast en zit er een snoepje bij ipv een cadeautje, maar deze keer zat het zelfs niet in een leuke doos.
3 jan 2022 om 8:22 Eten bij het Vosje is gewoon (heel) goed, op tijd bezorgd. Aanrader. Enige nadeel van bezorging is vrij hoge minimum bestelwaarde. Bezorgtijd is vaak nvt in mijn geval; ik bestel vaak paar uur van te voren al nl.